Vpis v vadbe 2017/2018

Fit z Darjo začenja sedmo sezono v Slovenski Bistrici in na Pragerskem!

Pridite:

  • izboljšati svoje vzdržljivost,
  • okrepiti svoje jedro,
  • upočasniti svoj srčni utrip v mirovanju,
  • pospešiti svoj bazalni metabolizem in presnovo,
  • okrepiti svoje medenično dno in s tem preprečiti ali se rešiti inkontinence,
  • se rešiti bolečin v križu,
  • izboljšati svoje ravnotežje in gibljivost,
  • se sprostiti in se znebiti stresa,
  • ter seveda oblikovati ritko, trebušček in celo telo!?

‘Bleščimo’ (po domače se potimo:)) 8x na teden na dveh lokacijah.

Na voljo sta dva različna vadbena programa, aerobna vadba in pilates. Na aerobnih vadbah vas čaka VIIT vadba (visoko intenzivna intervalna vadba), krožna vadba, vadba v paru, vadba s pripomočki (elastični trakovi, kettlebell uteži, drsniki, palice,…) in plesna vadba. Vadba je vsakič drugačna in zanimiva ter izziv za celo telo. Prav tako je prilagojena zmožnostim vsakega posameznika.Na pilates vadbah izvajamo različne pilates vadbe, od pilatesa na blazinah, s pilates žogicami, pilates s palicami, pilates z drsniki, pilates z elastičnimi trakovi, pilates flow in plesni pilates. Prav tako imamo pilates vadbo za starejše, pilates, ki je primeren za vse z bolečinami v hrbtu ter posebno pilates vadbo za nosečnice in poporodni pilates za mamice z dojenčki. Treniramo v majhnih skupinah, vsaka vadba pa je prilagojena posameznikom.

VABIMO VAS NA DAN ODPRTIH VRAT 16.9.!

V Slovenski Bistrici nas najdete po urniku vsak torek in četrtek NA NOVI LOKACIJI v 1. nadstropju na Ljubljanski cesti 4 (poleg Dolce Vite).

VPISUJEMO V SKUPINE V SLOVENSKI BISTRICI!!! 

 

Vadbe se pričnejo 18. septembra!

VPISUJEMO V SKUPINE NA PRAGERSKEM!!!

Vadbe se pričnejo 18. septembra!

Želim biti na tekočem glede vadb in delavnic!

VPISUJEMO V VADBO ZA NOSEČNICE!!!

2015-03-18 10.28.24

!NOVO! Prav tako vpisujem v novo, posebno skupino za nosečnice. Easy pilates, ki je tudi primeren tudi za nosečnice bo potekal vsak torek na Pragerskem in ponedeljek v Slovenski Bistrici. Več o koristi pilates vadbe za nosečnice si lahko preberete na podstrani Pilates za nosečnice ali me kontaktirate preko kontaktnega obrazca desno ali na darjaps@gmail.com.

VPISUJEMO V VADBO ZA MAMICE Z DOJENČKI!!!

nosečke

!NOVO! Vadba za mamice z dojenčki bo ob četrtkih ob 9.30 v Slovenski Bistrici. Več o tej vadbi si lahko preberete na strani Vadba za mamice z dojenčki in malčki.

Želim biti na tekočem glede vadb in delavnic!

VPISUJEMO V VADBO ZA STAREJŠE!!!

!NOVO! Vpisujemo v dopoldanski easy pilates, ki je primeren za starejše, za vse s težavami ali bolečinami v kriužu in hrbtenici in za nosečnice oz. za vse tiste, ki delate popoldan in vam večerni termini ne odgovarjajo ter si želite lahkotnejše vadbe. Termin je ob četrtkih ob 8.30 v Slovenski Bistrici. Več o tej vadbi si lahko preberete na strani Vadba za starejše.

CENIK:

– 20€ za 4 obiske (5€ na obisk) – obiske je potrebno porabiti v enem mesecu od nakupa,

– 35€ za 8 obiskov (4,4€ na obisk) – obiske je treba koristiti v enem mesecu od nakupa,

– 50€ za 12 obiskov (4€ na obisk) – obiske je treba koristiti v dveh mesecih od nakupa,

– 60€ za 16 obiskov (3,75€ na obisk – obiske je treba koristiti v dveh mesecih od nakupa,

!NOVO! 250 € ali samo 3€ na obisk – letna karta za dva obiska tedensko, ki velja od septembra do septembra naslednje leto. Cena na mesec za dva obiska tedensko je tako samo 25€ za osem obiskov vsak mesec! Letna karta za tri obiske tedensko je 300€ ali samo 30€ za dvanajst obiskov vsak mesec!

Vadbo lahko obiskujete kjerkoli in kolikokrat na teden želite, vse kar morate, je porabiti obiske v enem (4 ali 8 obiskov) ali dveh (12 ali 16 obiskov) mesecih!

Za več informacij me lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca desno ali na darjaps@gmail.com ali pokličete na 040 638 830.

VPISUJEMO V INDIVIDUALNE PILATES URE!!!

!NOVO! Potrebujete posebno obravnavo, imate težave s hrbtenico, nestalen delovni čas in se ne morete pridružiti stalnim skupinam? Za vas ponujamo poseben vadbeni program popolnoma prilagojen vašim potrebam v Sl. bistrici ali na vašem domu. Za več informacij se obrnite na darjaps@gmail.com ali 040 638 830.

PREHRANSKO SVETOVANJE

Želite shujšati? Za vas oblikujemo individualni program prehranjevanja in vadbe ter nudimo stalno svetovanje in spremljanje pri hujšanju. Za več informacij se obrnite na darjaps@gmail.com ali 040 638 830.

ENODNEVNE DELAVNICE NA TEMO VADBE IN ZDRAVJA!!!

Ponujamo različne enodnevne delavnice na področju zdrave vadbe, prehrane in zdravja, več o njih si lahko preberete na podstrani Delavnice.

Poiščite Fit z Darjo tudi na Facebooku, če vas zanima vpis in aktualni programi pa se včlanite v Facebook skupino Fit z Darjo – članice!

Več o meni si lahko preberete na tej strani.