Fit jaz

!NOVO! Prav poseben program za hujšanje in oblikovanje telesa. Program Fit jaz je Individualni program prehranjevanja in vadb, ki obsega spremljanje, tedenska srečanja, vadbe, prehranjevalni načrt, jedilnike, nasvete, vadbe in še in še! Fit jaz program se razlikuje od drugih shujševalnih programov, ker je popolnoma prilagojen vsakemu posamezniku in je tako uspeh zagotovljen. Program traja tri mesece, v njem pa je vključeno stalno spremljanje, prilagojen prehranski načrt, vadbe, recepti in svetovanje po e-pošti in še in še. Strokovno vodenje vadb in prehranjevanja, motivacija in podpora skupine in ogromno koristnih nasvetov kako doseči svojo idealno težo. Na začetku bomo preverili telesno pripravljenost in določili idealno težo in cilje. Nato bomo uvedli nekaj sprememb v način prehranjevanja in gibanja. Danes je na tržišču ogromno izdelkov za hitro hujšanje. Vsak dan se nam obljublja neka nova, izjemna rešitev, s katero v dveh dneh izgubiš 10kg brez truda. Hujšanje se ne more zgoditi čez noč. Prav tako ni en način hujšanja primeren za vse. Vsak potrebuje svoj individualni načrt hujšanja in vadb. Tako da če ste že preizkusili malinine ketone ali pa kapsule z izvlečkom manga, tisto, ko jeste samo zelenjavo dva dni pa pet dni meso (hec, seveda!) pa ni delovalo, pridite preizkusiti program Fit jaz. Program temelji na tem, da nekoliko spremenimo vaše prehranjevalne navade in vaš življenjski stil. Uvedemo nekaj sprememb, ki se jih boste lahko držali celo življenje in ne le nekaj mesecev, nato jih opustili in se vrnili na stare navade. Program vključuje vadbe, prehranjevalni načrt prilagojen samo vam, spremljanje napredka in meritve maščob v telesu, vode, mišične mase.

Cena je odvisna od tega, kolikokrat na teden boste prihajali na vadbe. Pogoj je enkrat na teden, tako da je v osnovnem programu Fit jaz vključeno:

 • individualni načrt hujšanja (prehrana in načrt vadb),
 • dnevnik prehrane,
 • svetovanje ena na ena glede prehranjevanja in vadb,
 • spremljanje in srečanja v skupini,
 • spremljanje po e-pošti,
 • vadba enkrat tedensko v Slovenski Bistrici.

Cena za trimesečni osnovni program Fit jaz je 200€. 

Napredni program Fit jaz vključuje:

 • individualni načrt hujšanja (prehrana in načrt vadb),
 • dnevnik prehrane,
 • svetovanje ena na ena,
 • spremljanje, meritve,
 • spremljanje, nasveti, recepti po e-pošti in v Facebook skupini,
 • vadba dvakrat tedensko v Slovenski Bistrici.

Cena za trimesečni napredni program Fit jaz je 250€.

 

Na začetku programa imamo brezplačni posvet o tem, kateri program je za vas najprimernejši. Za nekoga, ki se ni oziroma se je malo gibal zadnjih pet, deset let, nima smisla, da se vpiše v program, kjer ima vadbo trikrat tedensko, saj se takšnega programa dolgoročno ne bo mogel držati. Zato poudarjam individualno obravnavo in program prehranjevanja in vadb pisan vam na kožo, da bo uspeh zagotovljen. Za vse informacije o programu in prijavo mi pišite nadarjaps@gmail.com ali me pokličite na 040 638 830.

Poiščite Fit z Darjo tudi na Facebooku!

Več o meni si lahko preberete na tej strani.

Darja