Pogoji uporabe spletne strani

Spletna stran Fit z Darjo poskuša zagotoviti točne in pravilne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema odgovornosti za točnost informacij, zato uporabniki uporabljajo spletno stran na lastno odgovornost. Vse informacije objavljene na spletnih straneh Fit z Darjo so avtorsko delo in kot take zaščitene ter se jih ne sme deliti za komercialne namene, razmnoževati ali prepisovati. Tečaji, storitve, kot tudi izdelki navedeni na tej spletni strani, so delo podjetja BLA BLA, Darja Sunesko, s.p., zato ima le-to podjetje pravico do uporabe.

Spletna stran Fit z Darjo si pridržuje pravico do spremembe vsebin na spletni strani kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila ter pri tem ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice takšnih sprememb. Vsa mnenja in nasveti, ki so izraženi v prispevkih in na straneh spletne strani Fit z Darjo so osebna mnenja avtorice in ne predstavljajo nadomestilo za morebitno medicinski zdravljenje ali terapijo, ki vam jo je predpisal zdravnik ali specialist.

Vse pridobljene podatke o obiskovalcih ali strankah Fit z Darjo bo podjetje varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. V kolikor se prijavite na moje novičke ali kakorkoli drugače date svoje osebne podatke, jih bom uporabljala le za interne potrebe statistike obiska in obdelave podatkov ter za obveščanje o dogodkih in storitvah, akcijah, ugodnostih, ki bodo aktualne v našem podjetju. Pri tem se zavezujem, da podatkov ne bomo posredovala tretjim osebam ali komu, ki ima namen izkoriščati vaše podatke za komercialne namene.

Zaradi nenehnega izboljšanja spletne strani, optimizacije in zagotavljanja za vas pomembnih informacij o naših storitvah in izdelkih, spletna stran Fit z Darjo uporablja piškotke. To pomeni, da se majhne datoteke samodejno shranjujejo na vašem računalniku. Podatki, ki jih na ta način pridobimo, so splošne narave (o naslovu internetnega protokola, vrsto brskalnika, jezikovno nastavitev, čas obiska in podobno) ter nam koristijo pri spremljanju obiska spletne strani in posledično k vedno boljši učinkovitosti spletne strani ter boljše uporabniške storitve.

Več o piškotkih si lahko preberete na spletni strani www.piskotki.net.