Meditacije

MeditacijeKaj so tiste glavne prednosti meditacije?

1. Boljše zdravje. Meditacija in dihanje pripomore k večjemu zdravju in boljšemu splošnemu počutju.

2. Boljši spomin. Meditacija nas uči, kako se osredotočiti na zdajšnji trenutek, povečuje možganske sposobnosti in tako pripomore k lažjemu in hitrejšemu učenju.

3. Manj stresa. Meditacija in sproščanje nam pomaga nadzorovati stres, kar posledično tudi izboljšuje zdravje.

4. Boljše zavedanje samega sebe. Meditacija nam pomaga pri ozaveščanju samega sebe, pri krepitvi naše lastne intuicije in notranjega glasu, da lahko zaživimo življenje v polnosti in sreči.

Pri nas so meditacije popolnoma prilagojene namenu. Na pilates urah za nosečnice pa delamo na pripravah za porod, sproščanju in umirjanju. Meditacije se odvijajo v sklopu vadb kot tudi samostojno.

Samostojne meditacije so primerne za vse, ki si želijo boljšega zdravja, sproščanja in boljšega življenja. Meditacije potekajo enkrat mesečno na izbranih lokacijah v Slovenski Bistrici in okolici.

V letu 2021 načrtujemo pet tematskih meditacijskih večerov, od januarja do junija. Cena za vsak meditacijski večer je 10 €, za prijave do določenega datuma je po navadi nekaj popusta. Več o prijavi za posamezno meditacijo si preberite na opisu meditacije. Lahko se tudi odločite in si že zdaj rezervirajte en petek mesečno ob polni luni samo zase ter se prijavite na vse meditacijske večere. Če se želite udeležiti vseh meditacij enkrat mesečno, imamo za vas posebno ponudbo, pet meditacijskih večerov (janujar, februar, marec, april in maj) za samo 40 €! Prijavite se še danes!

Več informacij na darjaps@gmail.com ali 040 638 830 (Darja).

Več o tem, kdo vodi meditacije, si lahko preberete tukaj.

Program preteklih meditacij je spodaj.

– 17.1. – Čarobna intuicija:

Prva meditacija bo potekala 17.1.2014 v prostorih Lepotnega centra Harmonija v Slovenski Bistrici. Več o njej si lahko preberete na strani Čarobna intuciija

– 14.2. – Duhovni zakoni ljubezni

– okvirno 14.3. – Intuitivno starševstvo:

Meditacijski večer za vse tiste, ki si želijo postati starši ali so že starši. Vse o duhovnem vidiku materinstva, zanositvi, nosečnosti. Kako se spopasti s težavami z otroci, težavami pri zanositvi, kako se bolje povezati z otroci ter jim pomagati pri njihovem življenjskem poslanstvu.

– okvirno 11.4. – Spomladansko čiščenje in zdravljenje:

Meditacijski večer na katerem bomo predvsem govorili o zdravju, zdravljenju, čiščenju telesa. Kakšne so možnosti zdravljenja, kako si pomagati, ko zbolimo, kateri so vzroki zakaj zbolimo in kakšne so duhovne povezave z raznimi boleznimi.

– okvirno sredi maja – Bogatstvo

Meditacijski večer na temo bogatstva. Bogatstva v smislu dobrin in notranjega bogatstva. Kako živeti “bogato” življenje.

E-knjiga Pet izbranih meditacij za otroke je še na voljo! Izjemen priročnik Izbrane meditacije za otroke na 32 A4 straneh je ob izidu na voljo za kratek in omejen čas samo za 6,99 evrov! Ne zamudite te izjemne priložnosti in jo naročite še danes. Knjigo naročite preprosto tako, da pošljete sporočilo na darjaps@gmail.com z naslovom Naročam e-knjigo Pet izbranih meditacij za otroke.

Meditacije za otroke