Dan odprtih vrat 2019

Kaj si želite?

Raven trebuh, se spraviti v kavbojke, ki ste jih lahko nosili pred petimi, desetimi leti? Se počutiti bolje, bolj samozavestno, srečno v svoji koži? Si želite, da vas ne bi toliko bolel križ? Se želite zabavati? Ste v stresni službi in si želite sprostitve?

Kaj pa potrebujete?

Kaj pa je tisto, kar res potrebujete? Kakšna je vaša idealna teža? Morate res shujšati deset kil? Se zadihate, ko morate hitreje hoditi in rabite več kondicije? Ste preveč pod stresom in morate nekaj narediti? Preveč sedite in vas vsakodnevno mučijo bolečine v križu?

Pridite na Dan odprtih vrat 2019,  14.9. 2019, da skupaj odkrijemo, kaj je tisto, kar res potrebujete! Med 10. in 12. uro bomo v spodnjem prostoru na Ljubljanski cesti 6 v Slovenski Bistrici imeli testiranje telesne pripravljenosti in oblikovanje individualnega načrta za dobro počutje za letošnjo sezono. Skupaj bomo preverili, v kakšni psihofizični kondiciji ste, česa vam manjka in vam svetovali, kateri vadbeni program in celostni program obravnave bi vam najbolj koristil.

Na testiranju telesne pripravljenosti bomo preverili vašo vzdržljivost, gibljivost, ravnotežje, moč trupa, rok, nog in srčni utrip v mirovanju. Preverili bomo tudi, koliko ste pod stresom ter s pomočjo vprašalnika skupaj določili vaše cilje na poti k dobremu počutju. Svetovali vam bomo tudi pri izbiri prave vadbe za vas.

Testiranje bo potekalo v manjših skupinah in ker želimo, da od testiranja in svetovanja odnesete največ, so obvezne prijave.

Prijavite se lahko na naslednje termine:

Prispevek za testiranje telesne pripravljenosti in individualno svetovanje je 8€ ali en obisk, če tudi drugače obiskujete vadbe pri meni. Vse informacije prejmete ob prijavi.

Kako se prijaviti? Lahko se prijavite pri:

Darja na darjaps@gmail.com ali 040 638 830

Darja je licencirana vaditeljica športne rekreacije II in inštruktorica pilatesa. Sem bivša plesalka in se tudi izobraževala za učiteljico plesa na Plesni zvezi Slovenije. V skoraj dvajsetih letih dela na področju pilatesa, zdrave vadbe, plesa in aerobike je oblikovala svoje vadbene programe, ki temeljijo na zakonitostih pilatesa in funkcionalne vadbe.