Vpis v vadbe 2020/2021

Deveto leto te vabim, da se mi pridružiš!

Želiš:

shujšati,

izboljšati svojo vzdržljivost,

okrepiti svoje jedro,

upočasniti srčni utrip v mirovanju,

okrepiti medenično dno in preprečiti ali se rešiti inkontinence,

se znebiti bolečin v hrbtenici in križu,

izboljšati svoje ravnotežje in gibljivost,

se sprostiti in se znebiti stresa,

pridobiti na mišični masi,

se zabavati,…?

Vsak teden štirje termini (ponedeljek in četrtek od 18.30 naprej). Dobivamo se na aerobni vadbi in pilatesu. Med aerobne vadbe, kjer je v ospredju razvijanje vzdržljivosti in moči spada VIIT (visoko intenzivna intervalna vadba), krožna vadba, vadba v paru, vadba s pripomočki (elastični trakovi, kettlebell uteži, drsniki, palice,…) in EASY VIIT (visoko intenzivna intervalna vadba brez poskokov primerna za slabše telesno pripravljene). Vadba je vsakič drugačna in zanimiva ter izziv za celo telo. Prav tako je prilagojena zmožnostim vsakega posameznika. Na pilates vadbah izvajamo različne pilates vadbe, od pilatesa na blazinah, s pilates žogicami, pilates s palicami, pilates z drsniki, pilates z elastičnimi trakovi, pilates flow in plesni pilates. Prav tako imamo poseben pilates program EASY PILATES primeren za starejše, za vse z bolečinami v hrbtu ter pilates vadbo za nosečnice. Treniramo v majhnih skupinah, tako je vsaka vadba pa je prilagojena posamezniku.

Vadbe lahko kombinirate po želji, priporočamo pa prijavo na vsak termin, če termina ne obiskujete redno. Pridružite se skupini Fit z Darjo na Messengerju, če želite biti o vadbi vsakič obveščeni, kot tudi o morebitnih spremembah. Tam se tudi na vadbo prijavite.!

CENIK:

– 8€ za enkraten obisk,

– 25€ za 4 obiske (6,25€ na obisk) na mesec,

– 40€ za 8 obiskov (5,6€ na obisk) na mesec.

URNIK:

Urnik se lahko spremeni. Za vse informacije o programih in prijavo mi pišite na darjaps@gmail.com ali me pokličite na 040 638 830.

Poiščite Fit z Darjo tudi na Facebooku!

Več o meni si lahko preberete na tej strani.