DANCE!

!NOVO! Salsa, hip hop, plesna aerobika, jive, swing, rock’n’roll in še in še v Slovenski Bistrici. Enkrat na teden vas vabim na novo, posebno visoko intenzivno intervalno vadbo in sicer na PLES! Če radi plešete, se želite prepotiti, porabiti kar nekaj kalorij (tudi do 800!), popolnoma odmisliti vse ostalo, kar se vam dogaja v življenju in se eni uri prepustiti ritmu in plesnih korakom, je to prava vadba za vas.

Vsako uro se učimo novo koreografijo, namen plesne vadbe Dance! pa niso zapleteni plesni koraki, ampak to, da se zabavamo, nekaj novega naučimo in v eni uri dobro spotimo ter izgubimo kar nekaj kalorij. Vsakič drugačna zvrst glasbe, drugačen ples, vsakič zanimivo. Na začetku vadbe nas čaka dinamično ogrevanje, nato se ob glasbi naučimo novo koreografijo ter plešemo in plešemo. Na koncu vadbe naredimo še nekaj vaj za moč in se raztegnemo. Plesna vadba Dance! je primerna za vsakogar, ker so koreografije razmeroma lahke in ker so vsakič drugačne, se nam lahko pridružite kadarkoli. Plesna vadba Dance! je predvsem aerobna vadba, ki krepi našo vzdržljivost in je dobra za naš srčno-žilni sistem.

Kratkoročne koristi plesa, da je ples intenzivna intervalna vadba, kjer lahko v eni uri porabite ogromno kalorij, na ta način izoblikujete postavo, okrepite svoje telo, izboljšate gibljivost in koordinacijo.

Dolgoročne koristi plesa so, da ples dokazano krepi nevroplastičnost možganov in izboljša spomin. Če redno plešete, je kar 76 % manj verjetnosti, da se boste kdaj soočili z demenco. Poleg tega ples krepi tudi mišični spomin, upočasnjuje proces staranja in izboljšuje ravnotežje.

V primeru dovolj prijav bo plesna vadba Dance! potekala enkrat tedensko v Hiši dobrega počutja na Ljubljanski cesti 6 v Slovenski Bistrici.

Za več informacij in prijavo pišite na darjaps@gmail.com, pokličite na 040 638 830, všečkajte stran Fit z Darjo ali poiščite skupino na Messengerju Dance vadba.

Plesna vadba v Slovenski Bistrici